KATEGORIER

Faq

Vanliga frågor om presentkort

F: Hur beställer jag produkter?

A: Du kan besöka vår hemsida för den första produkten. Du ser din tillfredsställelse med varorna direkt för att uppnå på vår hemsida. Du kan också ringa folk till vår hemsida och kontakta order.

Fråga: Dina produkter är väldigt förtjust i mig, har köpt mycket, men några hur har det varit slut i lager? Kommer inte boka?

A: Eftersom webbplatsen än de större kunderna att köpa produkten när som helst kan vara slutsåld, kan du på webbplatsen för & quot; Anmälan Anmälan & quot; knappen för att reservera varor på vår hemsida eller kontakta kundservice för att göra en orderbeställning.
F: Jag såg dina varor via webbplatsen, jag kände mig bra, men jag är inte alltid online, du kan skicka bilder av vissa varor och presenterade mig att göra?

A: Vår webbplats kommer ibland att skicka produktinformation till medlemmarna av e-postmeddelandet. Om du ännu inte har blivit medlem, kan du registrera dig på vår hemsida, mycket bekvämt.

F: Varför registrera?

2, kan bara registrerade användare logga in & quot; Medlemscenter & quot; , för att använda fler medlemmars shoppingfunktioner, hantera sin egen information.
3, bara registrerade användare kan ha tillgång till vår gratis gåva.
Q: Integral är hur? Vad är rollen?

A: Integrationsnivån speglar bara din oro och stöd för vår examen. Vår integral genereras genom att beställa varor. För våra kunders höga poäng kommer vi att ha några incitament, till exempel poäng för att lösa in varor, prisavdrag, presentprodukter, bättre priser för att köpa varor etc. för att betala tillbaka majoriteten av kunderna.
F: Var snäll och berätta varför du handlar här okej?

A: 1, vi kommer att ge dig kvalitetsprodukter och bättre priser,
2, en mängd betalningsmetoder och snabb nationell distribution,
3, mänskliga avkastningspolitiska frågor;
4, betraktande Member Points Program;
5, Alla produkter är ursprungliga vanliga förpackningar;
F: Alla produkter kan köpa på hemsidan?

Svar: Hitta den nuvarande webbplatsen kan beställas, men det måste finnas ett lager inventering av produkter innan vi kan bekräfta med dig. Hot Products avsnittet på vår hemsida kan också göra en bokning tills varorna kommer, vi kommer omedelbart via telefon eller e-post för att meddela dig att beställa.

F: Hur glömmer du ditt lösenord?

A: För att skydda kundernas intressen kan vi inte se ditt lösenord. När du glömmer ditt lösenord kan du besöka registreringssidan, klicka på & quot; Glömt lösenord & quot; , skickar systemet automatiskt ditt lösenord via e-post för att berätta att du kan logga in på "Member Center & quot; för att ändra lösenordet, för att säkerställa dina intressen.