KATEGORIER

Frakt & Returer

Frakt & Returer
Välkommen till vår hemsida: Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. Ett nära samarbete mellan alla produkter som beställts nedan kan du se på vår hemsida, ta emot inom 7 dagar. Quot Enkel att njuta av före retur eller byte, t.ex. Du måste kontakta oss och skicka kontakten till varan innan du returnerar leveransadressen. Kontakta oss! Alla objekt som returneras till oss måste vara i deras ursprungliga skick, stödjas, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade.

Alla beställda varor är rätt orderpaket du väljer här. Vi är engagerade i rätt projekt. Därför, om avkastningen returnerar rätt föremål. Frakt och hanteringskostnad är inte återbetalningsbar
Vi kommer inte att returnera fraktkostnader eller rätt utbyte av sekvenserade paket, du tar hand om transporten. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för deras skydd, för Vi ansvarar inte för förlust av varor.

Alla returprodukter måste vara en leveransadress, vi skickar dig ett mail, vi skickas!

Forex Vi lovar att byta efter det ursprungliga 30-dagars leveransdatum för att beställa en annan storlek eller färg. Vänligen kontakta oss med ditt beställningsnummer och våra medarbetare hjälper dig. Kontakta oss! Om du vill byta ut projektet på ett annat sätt måste du returnera de returnerade objekten och du gillar stilen i den nya ordern.

& Egrave; Du måste kontakta varorna innan du kontaktar oss igen. Alla artiklar kommer att returneras till oss, som har gjorts i ursprungligt skick, genom att byta eller tvätta, med alla bifogade etiketter. Slitna eller smutsiga föremål returneras till dig.

Vi betalar inte transportkostnader, du kommer att returneras och du kommer att ansvara för fraktkostnaderna för att byta varor. Vi uppmanar dig att skicka spårningen. av artikeln och försäkringen, för att skydda vår ökning, eftersom & eacute; Vi är inte ansvariga för förlust av varor. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

Avbryt
Beställningar måste avbrytas innan beställningen skickas. Anledningen är vilken, efter kontraktet är tilldelades inredningen, så vi är inte alltid de flesta Snabb som möjligt under 6-8 timmar, avbryter vi alla beställningar efter order kan läggas. Jag hoppas du förstår denna viktiga punkt. Avbeställningsförfrågan är skickas till kontraktet sar & agrave; behandlas i enlighet med med returpolitiken. Och du måste betala en provision till banken.

Förslag: När du anger det 10-siffriga spårningsnumret inom 3 dagar efter det att du beställde, kan du ha sett din e-postserver som skräppost. I det här fallet, kontakta oss för hjälp.
Lös dina problem
Om du har några frågor, vänligen kontakta den här koden.